Heeft u nog vragen?

Hieronder een overzicht van veel gevraagde vragen.

1. Wie is NAEDIT

NAEDIT is een softwareontwikkelingsbedrijf uit Nederland, met ontwikkelteams in Rusland. De hybride Nederlands / Russische aanpak stelt ons in staat om lokale aanwezigheid en concurrerende nearshore prijzen te bieden. We bouwen maatwerk softwareproducten voor innovatieve startups en ondernemingen in West-Europa, vooral Nederland.

2. Hoe kan NAEDIT mijn bedrijf helpen?

Als je een nieuw bedrijfsidee hebt, kunnen we jouw product snel helemaal van de grond af aan opbouwen, zodat u het zo snel mogelijk op de markt kunt brengen. Als u al een functioneel product en een intern ontwikkelteam heeft, kunnen we u helpen de teamcapaciteit op te schalen en te vergroten door samen te werken met onze on-demand softwareontwikkelaars, oplossingsarchitecten, UI / UX-ontwerpers, DevOps-engineers en projectmanagers .

3. Wat voor soort diensten bieden wij aan?

We bieden 3 soorten services: productontwikkelingsservices, teamuitbreidingsservices en softwareonderhoudsdiensten. We doen ook verouderde systeemaudits en project noodgevallen. We werken altijd nauw samen met onze klanten om de beste oplossing voor hun specifieke situatie te vinden.

4. Wat houdt het product development pakket in?

NAEDIT biedt productontwikkelingsdiensten voor bedrijven die van idee naar volledig geïmplementeerde PoC (Proof of concept) of MVP (Minimum Viable Product) willen gaan. We nemen 100% verantwoordelijkheid voor het technische product en bouwen het complete product end-to-end.

5. Wat houd team uitbreiding precies in?

NAEDIT biedt speciale softwareteams voor gelijkgestemde bedrijven die hun interne ontwikkelingscapaciteit moeten uitbreiden of een extra team moeten krijgen. Op deze manier krijgt uw bedrijf “on demand” software-experts wanneer u ze nodig heeft, zonder administratieve rompslomp. We bieden echter geen personeelsdiensten. Al onze teamleden worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vaardigheden en expertise en ze worden alleen toegewezen aan een specifiek project als er een duidelijke match is.

6. Wat houdt het onderhoudspakket precies in?

We bieden onze klanten langdurige ondersteuning en onderhoud van hun product om ervoor te zorgen dat het product altijd operationeel en in topvorm is. We zetten een productieomgeving op voor uw applicaties en houden toezicht op beveiliging, serverupdates, prestatiebewaking, nachtelijke back-ups en het regelmatig onderhouden van functies, bugfixes en wijzigingen. Dit kan in het oorspronkelijke contract worden opgenomen of als een afzonderlijke betaalde dienst worden toegevoegd.

7. Werken wij ook op Legacy system audits?

Ja dat doen we. NAEDIT werkt met klanten die duidelijkheid nodig hebben over de huidige risico’s en kansen en biedt pragmatische beoordelingen op basis van gevestigde industrienormen. We evalueren zaken als codekwaliteit, testdekking, bestaande documentatie, ontwikkel- en implementatieprocessen, softwarearchitectuur, beveiliging, technische schuld en natuurlijk het ontwikkelteam.

8. Helpen wij ook in het geval van nood?

Ja, we hebben in het verleden projecten overgenomen en klanten geholpen hun projecten weer op de rails te krijgen. Als uw project achterloopt op schema, de kwaliteit van de code twijfelachtig is, het platform niet schaalbaar is of het ontwikkelingsteam onvoldoende gekwalificeerd lijkt, neem dan contact met ons op. We zullen u helpen de hoofdoorzaken van uw problemen te identificeren en de juiste oplossingen te vinden om verder te gaan.

9. Hoe zouden jullie je klanten omschrijven?

We werken voornamelijk met innovatieve bedrijven Nederland en Rusland die maatwerksoftware zien als een concurrentievoordeel. We werken effectief met zowel technische als niet-technische ondernemers.

10. In welke sectoren zijn jullie werkzaam?

We hebben samengewerkt met bedrijven die actief zijn in de volgende industrieën:

 • Gezondheidszorg
 • Vastgoed
 • IoT
 • Sieraden
 • Vervoer
 • Logistiek
 • Mobiliteit
 • Energie
 • Media

11. Hoe bieden jullie bescherming van het Intellectueel eigendom?

We beginnen met een geheimhoudingsverklaring voordat we iets bespreken over uw project of bedrijf. Het is een eerste stap die we nemen om ervoor te zorgen dat uw intellectuele eigendom altijd veilig is. Onze contracten zorgen ervoor dat het Intellectueel eigendom (code, documentatie & data) volledig eigendom is van onze klanten.

Wij bieden Intellectueel eigendom-bescherming volgens de EU-wetgeving. Al onze overeenkomsten vallen binnen het EU-rechtskader. Al het werk vind plaats buiten de EU, echter zijn de contracten onder het Nederlandse recht opgesteld.

We bieden onze klanten 24/7 toegangs- en exportrechten voor de volledige ontwikkelingsinformatie met betrekking tot hun project: probleemopsporing, documentatie, code, configuraties en alle relevante automatiseringen voor de productie-infrastructuur, databases en alle relevante gerelateerde bronnen.
We hebben veiligheidsmaatregelen genomen rond elk project (bijv. Documentbeheer en gegevensback-ups). Projectgerelateerde vertrouwelijke informatie is alleen toegankelijk op een need-to-know-basis.

Al onze kantoren zijn standaard beveiligd en worden 24/7 bewaakt door beveiligingsbedrijven.

12. Hoe is jullie bedrijfscultuur?

NAEDIT is een bedrijf dat individualiteit waardeert en een omgeving biedt waar iedereen zijn mening kan uiten, zijn zorgen kan vertellen en de bedrijfscultuur kan beïnvloeden. We moedigen zelfontwikkeling aan en streven ernaar om van onze werkplek een geweldige plek te maken om te leren. We hebben onze eigen interne bibliotheek en blijven up-to-date door boeken, blogs te lezen, evenementen voor het delen van kennis te organiseren en te experimenteren met nieuwe technologie. We zijn ook een plat bedrijf met een minimale managementaanpak en een horizontale bedrijfsstructuur. We zijn leveringsgericht en laten ons leiden door een sterk gevoel van persoonlijke verantwoordelijkheid.

13. Hoe recruit NAEDIT haar eigen technisch personeel?

Bij het inhuren van software-developers richten we ons niet alleen op het vinden van mensen met de juiste technische vaardigheden, maar ook op het identificeren van degenen die creatieve oplossingen kunnen vinden voor technische problemen, die constructieve feedback kunnen nemen en geven en mensen die teamspelers kunnen zijn.

Ons wervingsproces bestaat uit verschillende stappen:

 • Beoordelen binnenkomende sollicitaties of gericht zelf de markt benaderen
 • Eerste interview waar we op zoek gaan naar de algemene match
 • Technische test om technische vaardigheden te beoordelen
 • Een-op-een interview met het team / projectleider
 • Referentiecheck
 • Laatste interview

14. Wat is de typische teamgrootte van een regulier project?

Een typisch project vereist 2-3 ontwikkelaars, meestal een front-end developer, een back-end developer en een mobile developer. In veel gevallen zal een projectmanager het team versterken om ervoor te zorgen dat alles altijd op schema ligt. UI / UX-ontwerpers kunnen tijdens het project ook aan het team worden toegevoegd, als de klant ontwerpdiensten nodig heeft. Het team kan ook worden ondersteund door cloud-ingenieurs. We hebben ook toegewijde teams van meer dan 10 mensen voor klanten die meer “hands on deck” nodig hadden.

15. Waarom heb ik een project manager van NAEDIT nodig?

Onze projectmanagers helpen klanten bij het verzamelen van vereisten, het definiëren van de projectomvang, het organiseren van het project en het team, het beheren van het budget en ze bieden één aanspreekpunt. Al onze projectmanagers hebben ruime ervaring met het managen van IT-projecten en zijn gecertificeerd in Agile, PMP en Prince 2.

16. Werken jullie Agile?

Ja, we gebruiken Agile/Scrum methodiek, vooral in projecten met een open deadline, die soepel moeten worden aangepast aan snel veranderende vereisten. Voorafgaand aan de start van het project wordt samen met de opdrachtgever bepaald wat de beste manier is om het project te organiseren.

17. Wanneer werken jullie Hybride?

In onze ervaring werkt de hybride methode beter wanneer de klant een vast budget of een harde deadline heeft. Als de eisen vanaf het begin duidelijk zijn en de klant snel moet leveren, wordt een hybride aanpak aanbevolen.

18. Hoe zorgen jullie voor goede communicatie?

Wij zijn van mening dat communicatie een sleutelfactor is bij het opleveren van succesvolle projecten, dus we communiceren constant door middel van dagelijkse standups, frequente calls, statusupdates en voortgangsrapportage. We werken in snelle releasecycli met snelle feedbackrondes en we blijven altijd flexibel. We gebruiken vaak tools uit de Atlassian-suite (bijv. JIRA, Confluence enz.) Maar ook lichtere oplossingen zoals Trello of andere. Voor bellen en chatten gebruiken we vaak Skype en Slack.

19. Wat gebeurt er nadat ik mijn PoC of MVP heb gelanceerd met NAEDIT?

Nadat je de eerste verkoopbare versie van jouw product hebt gelanceerd, moet je snel ontwikkelen en adequaat reageren op de feedback van early adopters. Om dat te kunnen doen, heb je een grotere leveringscapaciteit nodig – niemand houdt van een product dat niet functioneert of te traag werkt. In deze fase besluiten onze klanten vaak om te werken met een toegewijd softwareteam van NAEDIT om meer functionaliteit aan hun producten toe te voegen en naar de cruisemodus te gaan.

20. Hoe lang duurt een gemiddeld project?

Projecten duren enkele maanden tot een jaar of langer, afhankelijk van hun complexiteit. Zo zal een Proof of Concept veel minder lang meegaan dan een complex project dat ontwikkeling op meerdere platforms vereist.

21. Wat kost het om custom software te laten bouwen?

Softwarekosten worden beïnvloed door de complexiteit en omvang van het project. Andere factoren zoals migratie van bestaande gegevens of integratie met andere systemen zullen tijd en kosten met zich meebrengen. Er zijn geen unieke prijskaartjes omdat geen twee op maat gemaakte projecten hetzelfde zijn. In onze ervaring kosten de meeste aangepaste softwareprojecten tussen de € 20.000 en € 500.000. Deze kosten dekken meestal het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van uw product.

22. Hoe brengen jullie de kosten in rekening?

We rekenen over het algemeen per uur. We sturen facturen aan het einde van elke maand. Elke factuur wordt geleverd met een extra document dat het aantal bestede uren per taak aangeeft, zodat onze klanten elke sprint een volledig beeld krijgen van hun kosten. Wij factureren alleen door de klant goedgekeurde uren.

23. Bieden jullie een proefperiode?

Ja, we bieden een proefperiode van twee weken aan. Dit is een geweldige kans om onze diensten zonder risico te evalueren. We zijn ervan overtuigd dat als u eenmaal met ons gaat werken, u niet meer wilt stoppen. Als u tevreden bent over onze samenwerking, blijven we werken. Zo niet, dan bent u vrij om een ​​andere softwareleverancier te kiezen en niemand zal zelfs weten dat we dankzij onze geheimhoudingsverklaring met u hebben samengewerkt.

Interesse? Laten we gauw contact hebben!

De hoogste kwaliteit en goede communicatie is hoe wij ons onderscheiden