Waarom NAEDIT?

NAEDIT biedt teams op afstand van hoogopgeleide softwareontwikkelaars die naadloos in uw werk- / technische en teamomgeving passen, hetzij op projectbasis, hetzij op teamuitbreiding.

Wij zijn gevestigd in Nederland en hebben ons hoofdkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ons ontwikkelingscentrum is in Novosibirsk, een educatief en wetenschappelijk centrum (Rusland).Het bedrijf groeit en evolueert voortdurend.

De kwaliteit van de geleverde diensten resulteert in langdurige relaties met klanten in Europa. Onze oplossingen hebben met succes waarde toegevoegd aan grote klanten als GazpromBank, PepsiCo, smsfinance.ru en anderen.

We werken niet alleen graag samen met grote ondernemingen, maar ook met kleine en- middelgrote bedrijven. Ons team biedt praktische ‘best practices’ voor bedrijven die nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van dergelijke diensten.

Technische probleemoplossende vaardigheden, diepgaand begrip van softwareontwikkelingsprincipes, kwaliteit van code en definitieve oplossingen, de stroom van nieuwe ideeën, flexibiliteit voor alledaags werk, duidelijke/beknopte en transparante communicatie en algehele kosten zijn de belangrijkste sterke punten van ons development teams.

Door met ons samen te werken, kunt u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf en ons laten doen waar we goed in zijn: het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen. Wij bieden een oplossing op maat en denken graag met u mee om zo tot de juiste oplossing te komen.

Interesse? Laten we gauw contact hebben!

De hoogste kwaliteit en goede communicatie is hoe wij ons onderscheiden