IT Manager | Head of IT | Director IT

Samenvatting

Waar vind je die betrouwbare software outsourcing partij? Een ervaren ontwikkelbedrijf dat begrijpt hoe je software bouwt op uiterst hoogstaand niveau, met ijzersterke communicatie die je vaak mist bij andere partijen? Een bedrijf dat verstand heeft van opzetten van architecturen, diepe kennis wil hebben van jullie bedrijfsprocessen en doelen, een bedrijf dat met je meedenkt en oplossingen biedt die geld en tijd besparen, een bedrijf dat op een transparante manier met haar klanten communiceert, een bedrijf dat binnen uren (en niet dagen) reageert op een mailtje of jouw telefoontje met een vraag, een bedrijf dat zich echt opstelt als een partner en niet een externe partij…

Over NAEDIT

Je hebt ons gevonden, super! Wij zijn NAEDIT en voorzien bedrijven van maatwerksoftware. Of je nou behoefte hebt aan een kleine corporate CMS-gedreven website of een groot back-end platform met API’s nodig hebt, wij zijn de juiste partner voor de klus. Ons belangrijkste werkmodel is gebaseerd op het outsourcingsprincipe.

NAEDIT biedt teams op afstand van hoogopgeleide softwareontwikkelaars die naadloos in uw werk- / technische en teamomgeving passen, hetzij op projectbasis, hetzij op teamuitbreiding.

De kwaliteit van de geleverde diensten resulteert in langdurige relaties met klanten in Europa. Onze oplossingen hebben met succes waarde toegevoegd aan grote klanten als onderandere Directual, GazpromBank, smsfinance.ru.

Dit gaan wij doen

Wij prefereren een grondige aanpak en dit is terug te zien in ons kwalificatie proces. Des te meer informatie we in het voorstadium verzamelen, des te beter wij de klant kunnen helpen. Dit is normaliter hoe ons proces eruit ziet:

  • Eerste kennismaking waar wij komen vertellen over NAEDIT en kennis komen maken met jullie bedrijf. Vaak wordt hier ook al op technisch gebied het één en ander besproken.
  • Hebben we een klik? Dan komen we nogmaals langs (of per videoconference) om de diepte in te duiken op technisch gebied. Hier bespreken we de business purposes en het huidige technische landschap. Ook de specificaties en requirements komen hier aan bod.
  • Na deze technische meeting gaan wij aan de slag met het werwerken en vertalen van deze informatie en maken een eerste opzet van een proposal dat wij samen met de klant bespreken om te kijken of we in de jusite richting zitten.
  • Eenmaal akkoord gaan we beginnen met een Proof of Concept en hier laten wij echt zien wat we kunnen. Wij zijn uiterst zeker van onze zaken en laten dit graag zien. Met een lange termijnsrelatie voor ogen. *Uiteraard is elk process anders en ook deze processen zijn bij elke klant weer maatwerk.

Wat willen wij ervoor terug?

Wij zijn geen “hit-n-run” partij en willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom hebben wij ons oog altijd op een lange termijnsrelatie. Daarnaast is voor ons goede communicatie enorm belangrijk om een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren of product neer te zetten. Daarnaast hebben wij een Russisch team en is Engels de leidende taal binnen NAEDIT, dit moet voor jou als klant geen probleem zijn. Overige zaken om te vermelden zijn:

  • een uurtarief van circa € 50,- (excl. BTW) – per senior developer;
  • videoconferencing heeft geen geheimen meer voor je;
  • goede winterkleding in het geval we je uitnodigen kennis te maken met het team in Siberië! – ticket inbegrepen 😉

Meer info?
Klinkt dit als een interessante manier om jouw bedrijf een boost te geven? Top! Maar misschien wil je eerst meer weten? Over ons als organisatie, onze werkwijze, ons portfolio of hoe het bedrijf is ontstaan? Wij horen het graag!

Mail ons op info@naedit.com, bel: 085-0607612 of kijk alvast eens rond op https://www.naedit.com/.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
Open WhatsApp chat
1
Even snel WhatsApp contact?
Goededag, ik ben Richard en ik help u graag verder. Wat mag ik voor u betekenen vandaag?